Fit Midden-Groningen

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Fit Midden-Groningen

Heb jij alle Corona challenges al gedaan?

Beste Sportpas bezoeker, Vanwege de Coronacrisis is het huidige aanbod niet meer zichtbaar op de website. Zodra de situatie rondom Corona weer terug is bij hoe het was zal het aanbod voor jullie weer beschikbaar komen. Tot die tijd! Op de pagina corona challenges staan challenges voor alle leeftijdscategoriën. Kijk snel bij jouw leeftijdscategorie, probeer de challenges uit en post ze op social media met #FitMG! Probeer zo veel mogelijk challenges uit en daag elkaar uit!

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportpas en Cultuurpas App!

Met de gratis Sportpas en Cultuurpas App ontvang je berichten over het lokale aanbod en schrijf je makkelijk in! Android Nieuwe versies beschikbaar sinds 24 oktober. App Store

App beschikbaar!

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Sporten is voor iedereen

Wilt u graag sporten bij een vereniging, maar past het financieel niet in het plaatje? Kijk dan of het Meedoen Fonds van de gemeente Midden-Groningen ook op jou situatie van toepassing is.

Meedoen Fonds

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!