Fit Midden-Groningen

slide

Fit Midden-Groningen

Heb jij alle Corona challenges al gedaan?

Beste Sportpas bezoeker, Vanwege de Coronacrisis zijn wij druk bezig met het uploaden van challenges. Het reguliere aanbod wordt weer zichtbaar op de website zodra de situatie rondom Corona weer terug is bij hoe het was. Tot die tijd, op de pagina corona challenges staan challenges voor alle leeftijdscategoriën. Kijk snel bij jouw leeftijdscategorie, probeer de challenges uit en post ze op social media met #Fitmiddengroningen! Probeer zo veel mogelijk challenges uit en daag elkaar uit!

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportpas en Cultuurpas App!

Met de gratis Sportpas en Cultuurpas App ontvang je berichten over het lokale aanbod en schrijf je makkelijk in! Android Nieuwe versies beschikbaar sinds 24 oktober. App Store

App beschikbaar!

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Sporten is voor iedereen

Wilt u graag sporten bij een vereniging, maar past het financieel niet in het plaatje? Kijk dan of het Meedoen Fonds van de gemeente Midden-Groningen ook op jou situatie van toepassing is.

Meedoen Fonds

basketball

golf

tennis

hardlopen

volleybal

oosterse verdedigingssporten

zumba

hapkido

squash

thaiboksen

ballet (klassiek ballet)

bowls

breakdance

fitness

aquarobic

poolbiljart

trampolinespringen

duiken

streetdance/ hip-hop

voetbal

darten

schaken

zwemmen

kickboksen

bootcamp

tai chi

waterski

korfbal

gymnastiek en meer

tafeltennis

paardensport

zeilen

badminton

karate

jazzdance

judo

biljart

turnen

handbal

bridge

hockey

handboogschieten

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!