van de gemeente Midden-Groningen

Wie zijn wij?

Informatie Sportteam Hoogezand-Sappemeer

Sportteam Hoogezand-Sappemeer maakt sinds 2014 gebruik van de Sportpas. Hierop staan sportieve activiteiten die in de gemeente worden georganiseerd. In eerste instantie richt de Sportpas zich op basisschoolkinderen in de gemeente, hier worden sportieve activiteiten voor aangeboden. Activiteiten worden georganiseert door de gemeente, verenigingen, (basis)scholen en andere (sport)aanbieders. Deze activiteiten komen op de Sportpas te staan. De Sportpas is een gefinanceerd initiatief door de gemeente Hoogezand-Sappemeer en wordt ingezet in het kader van sportstimulering.

Contact gegevens Sportteam Hoogezand-Sappemeer
Wim Smit, combinatiefunctionaris
O.B.S. De Tweemaster
Aalbersestraat 2
9602 TC Hoogezand
Telefoon: 06-53387151
E-mail: w.smit@hoogezand-sappemeer.nl

Wilt u als sportaanbieder een account aanmaken?
Stuur dan een mail naar w.smit@hoogezand-sappemeer.nl om een uitnodiging te ontvangen. 


Wat is de sportpas?

Sportpas in uw gemeente? Breng het aanbod van sport- en cultuur per doelgroep bij elkaar. Cursus, clinic, toernooi, instuif, hardloopwedstrijd op één site. Sportpas is een initiatief van Sportscan Opent in nieuw venster uit Zwolle. In de loop der jaren heeft Sportscan veel ervaring opgedaan met diverse projecten rondom Sport Oriëntatie en Keuze (SOK) (PDF -953kb). Samen met zeker 50 gemeenten proberen we kinderen te helpen met het vinden van een sport die bij ze past. Deze website dient ter ondersteuning van gemeentelijke projecten waar kinderen kennismaken met sport, cultuur en andere activiteiten. Samen met gemeenten proberen we vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Voor de gemeente zien we een belangrijke taak in de coördinatie van het SOK project en sportpas. Zonder coördinatie en afstemming met scholen en sportaanbieders ontstaat er geen structureel project dat is ingebed in lokaal beleid. Presenteer alle instuiven, lessen van combinatiefunctionarissen, schoolsporttoernooien, bondsclinics op sportpas.nl en monitoor het gebruik. Duidelijker kan het niet!

Voor technische vragen over de website: helpdesk@sportpas.nl. Vermeld dan even dat u reageert vanuit Hoogezand-Sappemeer.